Τομέας Πληροφορική

Πληροφορική & ΑΣΕΠ

275 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

hardware software certification educational project
 

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

microsoft office user specialist logo Φορεας πιστοποίησης ACTA logo

Στα πλαίσια της επιχειρησιακής δράσης «Ψηφιακός αλφαβητισμός: Κατάρτιση και ένταξη στην αγορά εργασίας», υλοποιείται το πρόγραμμα Hardware/ Software Certification υπό την αιγίδα τoυ τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ACTA) και την υποστήριξη της Microsoft.

Ολοκλήρωση εγγραφών: 31/07/2018

ΑΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ: ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΕΙ - ΤΕΙ/ ΝΕΟΙ/ ΑΝΕΡΓΟΙ/ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ/ ΙΔΙΩΤΙΚΌΣ ΤΟΜΕΑΣ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  1. Εκμάθηση των απαραίτητων βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής: επεξεργασία κειμένου, λογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου, δημιουργία παρουσιάσεων, χρήση βάσεως δεδομένων, διαχείριση αρχείων με εγγύηση αποτελέσματος στις εξετάσεις.

  2. Εκμάθηση επεξεργασίας εικόνας με το Adobe Photoshop

  3. Καινούργιος Φορητός Η/Υ (TabletPC) της MLS. (Παραμένει στην κατοχή του σπουδαστή και μετά το πέρας των σπουδών) Τεχνικές Προδιαγραφές: Quad Core, IPS Full HD οθόνη 8’’, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI output, Dual Camera, Ασύρματη σύνδεση με smart TV.

  4. Δωρεάν παροχή της σουίτας Microsoft Office 365 ProPlus, δυνατότητα εγκατάστασης σε μέχρι 5 συσκευές και κινητά τηλέφωνα, καθώς και 1 TB χώρο στο OneDrive

  5. Πρόσβαση στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης πληροφορικής ΔΕΣ, με διάρκεια χρήσης 180 ημερών

  6. Απόκτηση της Δια Βίου Πιστοποίησης Microsoft Office Specialist, της μοναδικής με παγκόσμια αναγνώριση σε Ελλάδα (δημόσιο) και εξωτερικό.  

  7. Δυνατότητα συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Microsoft, με έπαθλο τη συμμετοχή στον τελικό που διεξάγεται στις ΗΠΑ

 

Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης όλων των ενοτήτων για την απόκτηση της πιστοποίησης Microsoft Office Specialist είναι υποχρεωτική. Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 20€ (για εργαζόμενους: 40€) συν τα παράβολα των εξετάσεων. Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται σε μέρες και ώρες που εξυπηρετούν τους σπουδαστές, κατόπιν συνεννόησης με την Datalabs

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δηλώστε συμμετοχή μέσω web offer!στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Πληροφορική & ΑΣΕΠ Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter