Δωρεάν add-ins για το Microsoft Office 2013 ή νεότερο

Δωρεάν add-ins για το Microsoft Office 2013 ή νεότερο

  

Δείτε κάποιες από τις δωρεάν επεκτάσεις που μπορείτε να εγκαταστήσετε στα Office του υπολογιστή σας!

Υπήρξε ποτέ κάποια στιγμή που να θα θέλατε να υπήρχαν περισσότερες επιλογές στο Office; Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από δωρεάν add-ins που μπορείτε να προσθέσετε στα Office του υπολογιστή σας ώστε να σας διευκολύνουν στις ενέργειές σας.

Για να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ή και κάποια άλλη «προέκταση», το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στο σύνδεσμο για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft. Ύστερα, από το πρόγραμμα Office που θέλετε πατάτε Insert > My Add-ins και επιλέγετε την «επέκταση» που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Wikipedia

Την «επέκταση» της Wikipedia μπορείτε να την προσθέσετε είτε στο Word είτε στο Excel έτσι ώστε όταν και αν χρειαστείτε κάτι, να μην ανοίγετε κάποια μηχανή αναζήτησης αλλά να την έχετε ενσωματωμένη στο πλάι στο φύλλο εργασίας σας.

Μετάφραση

Η μετάφραση λειτουργεί ακριβώς έτσι όπως ξέρετε. Μεταφράζει ένα κείμενο ενός εγγράφου ή ένα επιλεγμένο μέρος από αυτό. Λειτουργεί σε όλες τις γλώσσες σχεδόν.

Αναζήτηση στο διαδίκτυο

Μην αφήνεις το έγγραφο στη μέση για να ψάξεις κάτι στο διαδίκτυο. Με την «επέκταση» “αναζήτηση στο διαδίκτυο” μπορείς να αναζητήσεις αυτό που ψάχνεις κατευθείαν στην εφαρμογή του Office που χρησιμοποιείς.

Γράφημα

Εάν χρησιμοποιείτε πολύ τα δεδομένα στη δουλειά σας τότε τα γραφήματα αυτά θα σας διευκολύνουν αφάνταστα. Μπορείτε να διαλέξετε θέμα, τύπο γραφήματος, φιγούρες γραφήματος και έτσι θα δουλεύετε στα φύλλα εργασίας σας πιο ευχάριστα.

Σχολιάστε ελεύθερα...