Η Huawei έχει πουλήσει ήδη 100 εκατομμύρια συσκευές φέτος

Η Huawei έχει πουλήσει ήδη 100 εκατομμύρια συσκευές φέτος

  

H εταιρεία ξεπέρασε τις προσδοκίες

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Nova 3 πριν λίγες ημέρες, ο επικεφαλής του τμήματος καταναλωτικών προϊόντων της Huawei, Richard Υu, έκανε γνωστό ότι η εταιρεία ξεπέρασε τις προσδοκίες και έχει ήδη πουλήσει 100 εκατομμύρια συσκευές μέσα στο 2018.

Η εταιρεία κατάφερε να πετύχει την επίδοση-ορόσημο στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Το 2015, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έφτασε το συγκεκριμένο νούμερο στο τέλος της χρονιάς, στις 22 Δεκεμβρίου. Την επόμενη χρονιά η ανακοίνωση της εταιρείας ότι έφτασε τις 100 εκ. πωλήσεις έγινε στις 14 Οκτωβρίου ενώ πέρυσι ανακοινώθηκε ότι έφτασε το ίδιο νούμερο στις πωλήσεις στις 12 Σεπτεμβρίου. Όμως φέτος, βρισκόμαστε ακόμα στον Ιούλιο!

Δεν είναι μυστικό ότι ο Richard Yu θέλει η εταιρεία να φτάσει τις 200 εκατομμύρια πωλήσεις smartphones μέχρι το τέλος της χρονιάς, δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Συνδυαστικά, τα P20 και P20 Pro έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 6 εκατομμύρια τεμάχια ενώ σε λίγους μήνες περιμένουμε να κάνει την εμφάνιση της και η νέα γενιά Mate 20, που θα αποτελείται από τρία ελκυστικά μοντέλα. Σε σύγκριση με 7 χρόνια πριν, οι πωλήσεις της Huawei έχουν αυξηθεί 51 φορές, κάτι αξιοσημείωτο.

Πηγή : www.insomnia.gr

Σχολιάστε ελεύθερα...