Ο επτάχρονος Ryan είναι ο δημοφιλέστερος Youtuber για το 2018.

Ο επτάχρονος Ryan είναι ο δημοφιλέστερος Youtuber για το 2018.

  

Ένας επτάχρονος είναι ο πιο διάσημος youtuber για το 2018.

Ο λόγος για τον επτάχρονο Ryan, ο οποίος με την βοήθεια των γονιών του δημιούργησε το κανάλι Ryan ToysReview τον Μάρτιο του 2015 σε ηλικία μόλις 4 ετών, δημοσιεύοντας reviews και unboxings για αγαπημένα του παιχνίδια, εν μέσω μιας περιόδου όπου απλώς παρακολουθούσε αντίστοιχα βίντεο μικρών Youtuber, αντλώντας από εκεί την έμπνευση για το δικό του κανάλι. Μάλιστα η μητέρα του Ryan αποφάσισε να παραιτηθεί από την εργασία της ως καθηγήτρια Φυσικής Λυκείου, για να αφιερωθεί εξ' ολοκλήρου στο κανάλι του μικρού της γιού.

Έκτοτε, το Ryan ToysReview έχει συγκεντρώσει πάνω από 17.3 εκατομμύρια subscribers, με τις συνολικές προβολές του να ξεπερνούν τις 22 δισεκατομμύρια. Ο μεγαλύτερος όγκος του τζίρου προέρχεται από τις διαφημίσεις που προβάλλονται μέσα από τα βίντεο, τα οποία ασκούν τέτοια επιρροή στο λιλιπούτειο κοινό του επτάχρονου, όπου είναι ικανά να επηρεάζουν άμεσα τις πωλήσεις οποιουδήποτε παιδικού παιχνιδιού η προϊόντος που προβάλλεται μέσα από το κανάλι. Οι ιλιγγιώδεις απολαβές του Ryan πάντως δεν έρχονται μόνο από το Youtube.

Μόλις τον περασμένο Ιούλιο, η πλευρά του Ryan σύναψε αποκλειστική συμφωνία με την αλυσίδα καταστημάτων Walmart για την αγορά των ΗΠΑ, λανσάροντας μια νέα σειρά παιχνιδιών, αξεσουάρ, collectibles, και ειδών ρουχισμού που φέρουν την υπογραφή του μικρού, με τίτλο Ryan's World Toys. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της αλυσίδας συνεργάστηκαν απευθείας με τον μικρό Ryan, ο οποίος επέλεξε ο ίδιος τα τελικά σχέδια και την μορφή των προϊόντων του.

Όντας ανήλικος, το 15% του εισοδήματος του μικρού "Μίδα" εισέρχεται σε έναν ειδικό τραπεζικό λογαριασμό έως ότου ενηλικιωθεί, με το υπόλοιπο ποσό των απολαβών του να διοχετεύεται σε πληρωμές φόρων για τους μάνατζερ και παραγωγούς που έχουν αναλάβει την διαχείριση της "αυτοκρατορίας" του μικρού. Για λόγους ασφάλειας και ιδιωτικότητας, το επίθετο και η διεύθυνση διαμονής της οικογένειας παραμένουν ιδιωτικά.

Πηγή:www.insomnia.gr

Σχολιάστε ελεύθερα...