Τομέας Πληροφορική

Autocad 2D

138 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

 Autodesk Autocad Logo
Το Autocad είναι μια εφαρμογή CAD, δηλαδή Computer Aided Design, για 2D, αλλά και 3D σχέδια. Αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο διαδομένη εφαρμογή CAD σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, όπως αρχιτεκτονική, ηλεκτρολογικό σχέδιο, διακόσμηση, σχεδίαση επίπλου, κλπ.

Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά On line μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας. Αυτό συνεπάγεται πως έχετε ευελιξία στο ωράριο παρακολούθησης και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. 

Μπορείτε να κλείσετε με ραντεβού να κάνετε ένα πρώτο μάθημα δοκιμαστικά, χωρίς καμία δέσμευση εγγραφής για να δείτε πως λειτουργεί η εκπαιδευτική πλατφόρμα.

Τα μαθήματα εναλλάσσονται με τις πρακτικές: παρακολουθείτε τη θεωρία μαζί με κάποιες ασκήσεις στο τέλος αυτής, και το επόμενο μάθημα είναι αμιγώς πρακτική. Το μεθεπόμενο πάλι θεωρία  + ασκήσεις και ούτω καθεξής. Εννοείται πως μπορείτε να επαναλάβετε όποιο μάθημα επιθυμείτε για όσες φορές επιθυμείτε.

Συνολικά υπολογίζετε περίπου 40-50 ώρες για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα. (συνήθως αυτό συνεπάγεται 1 – 2 μήνες, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Όσες ώρες χρειάζεστε!)

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων μπορείτε να λάβετε μέρος σε εξέταση πιστοποίησης, εάν και εφόσον το επιθυμείτε. Συνεργαζόμαστε με την ACTA, τεχνοβλαστό του ΑΠΘ. Η εξέταση γίνεται στο χώρο μας και σας παρέχουμε εγγύηση αποτελέσματος: δε χρεώνεστε την επανεξέταση.

Διάρκεια και κόστη:

Διάρκεια προγράμματος: 50 ώρες
Μαθήματα: 190€
Μαθήματα συν πιστοποίηση: 240€
 

Δείτε τα web offers μας στην κορυφή της σελίδας ή στο τέλος αυτής (ανάλογα με τη συσκευή σας) για τις καλύτερες προσφορές!

 στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Autocad 2D Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter