Τομέας Πληροφορική

Autocad 2D

102 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

 Autodesk Autocad Logo
Το Autocad είναι μια εφαρμογή CAD, δηλαδή Computer Aided Design, για 2D, αλλά και 3D σχέδια. Αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο διαδομένη εφαρμογή CAD σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, όπως αρχιτεκτονική, ηλεκτρολογικό σχέδιο, 3D modeling, αλλά και διακόσμηση, σχεδίαση επίπλου, κλπ.

Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά On line. Αυτό συνεπάγεται πως έχετε ευελιξία στο ωράριο παρακολούθησης και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. 

Συνολικά υπολογίζετε περίπου 40-50 ώρες για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα. (συνήθως αυτό συνεπάγεται 1 – 2 μήνες, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Όσες ώρες χρειάζεστε!)

Τα μαθήματα εναλλάσσονται με τις πρακτικές: παρακολουθείτε τη θεωρία μαζί με κάποιες ασκήσεις στο τέλος αυτής, και το επόμενο μάθημα είναι αμιγώς πρακτική. Το μεθεπόμενο πάλι θεωρία  + ασκήσεις και ούτω καθεξής. Εννοείται πως μπορείτε να επαναλάβετε όποιο μάθημα επιθυμείτε για όσες φορές επιθυμείτε.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων μπορείτε να λάβετε μέρος σε εξέταση πιστοποίησης , εάν και εφόσον το επιθυμείτε. Συνεργαζόμαστε με την ACTA, τεχνοβλαστό του ΑΠΘ. Η εξέταση γίνεται στο χώρο μας και σας παρέχουμε εγγύηση αποτελέσματος: δε χρεώνεστε την επανεξέταση.

Διάρκεια και κόστη:

Διάρκεια προγράμματος: 50 ώρες
Κόστος: 240€
Εφάπαξ αποπληρωμή: 190€
Ρωτήστε μας για τα συνδυαστικά πακέτα μαθήματα + πιστοποίηση
 

Δείτε τα web offers μας στην κορυφή της σελίδας ή στο τέλος αυτής (ανάλογα με τη συσκευή σας) για τις καλύτερες προσφορές!

 στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Autocad 2D Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter