Τομέας Τουρισμός

Ξενοδοχειακό λογισμικό κρατήσεων

207 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

Απευθύνεται σε:
Ατομα που θέλουν να είναι σε θέση να εργαστούν στο χώρο του τουρισμού και πιο συγκεκριμένα σε θέσεις reception και front desk σε πάσης φύσεως ξενοδοχειακούς οργανισμούς και δεν έχουν καμία γνώση από χρήση ξενοδοχειακού λογισμικού κρατήσεων

Διάρκεια: 15 ώρες. Ειδικές εκπτώσεις σε φοιτητές και άνεργους

 

Στις μέρες μας όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες, ακόμα και οι πιο μικρές, χρησιμοποιούν κάποιο λογισμικό διαχείρισης και κρατήσεων. Ένας από τα βασικότερα προαπαιτούμενα για την κάλυψη μιας θέσης Front desk είναι η γνώση χειρισμού κάποιου τέτοιου λογισμικού.

Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά On line μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας. Αυτό συνεπάγεται πως έχετε ευελιξία στο ωράριο παρακολούθησης και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα

Το σεμινάριο αυτό καλύπτει αυτή την ανάγκη μέσω 65 διαφορετικών μελετών περίπτωσης που εξυπηρετούνται με τη χρήση του λογισμικού ΕΡΜΗΣ, ένα από τα πιο διαδεδομένα λογισμικά στον κλάδο. Αυτά τα case studies χωρίζονται στις παρακάτω έξι θεματικές ενότητες:

  • Γενικά θέματα (Δημιουργία εταιρίας, τιμοκατάλογοι, μηνύματα κτλ)

  • Κρατήσεις (Απλές κρατήσεις, προκαταβολές, ακυρώσεις κτλ)

  • Αφίξεις

  • Αναχωρήσεις και πληρωμές (Έκδοση παραστατικών, Day use, σπασίματα λογαριασμών κτλ)

  • Εργασίες με λογαριασμούς πελατών (Χρεώσεις, πιστώσεις, προχρεώσεις, προκαταβολές, κτλ)

  • Εργασίες νυχτερινής βάρδιας (Έλεγχοι & διορθώσεις, εισαγωγή χρεωστικών, μετρητά, κλείσιμο ημέρας κτλ)

 

Διάρκεια και κόστη:

Διάρκεια προγράμματος: 15 ώρες
Κόστος: 160€
Εφάπαξ αποπληρωμή: 140€
Ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές
 

Δείτε τα web offers μας στην κορυφή της σελίδας ή στο τέλος αυτής (ανάλογα με τη συσκευή σας) για τις καλύτερες προσφορές!

 στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Ξενοδοχειακό λογισμικό κρατήσεων Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter