Γιατί Μηχανογραφημένη Λογιστική - ERP στην Datalabs

 • Εκπαίδευση αποκλειστικά σε ότι ζητάει η αγορά εργασίας
 • Χρήση των πιο γνωστών ERP προγραμμάτων
 • Διδασκαλία από έμπειρους καθηγητές ζωντανά
 • Δυνατότητα μαθήματος από την σχολή ή/και απομακρυσμένα
 • Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό και πρακτική στα ERP και μετά το τέλος των μαθημάτων
 • Εγγύηση επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης του τεχνοβλ. του ΑΠΘ
 • Αναπλήρωση χαμένων μαθημάτων

Περιγραφή

Ιδανικό σεμινάριο για άτομα που θέλουν να βρούνε εργασία σαν υπάλληλοι σε λογιστήρια ή λογιστικά γραφεία και έχουν ελάχιστη ή καθόλου γνώση οικονομικών και εμπειρία σε λογιστικά προγράμματα και ERP.


Απευθύνεται σε:

  • Τελειόφοιτους και απόφοιτους οικονομικών σχολών που θέλουν να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία
 • Άτομα που έχουν αποφοιτήσει πριν πολύ καιρό και έχουν χάσει την επαφή με το αντικείμενο
 • Άτομα που δεν έχουν καμιά σχέση με λογιστική και ψάχνουν δουλειά σαν υπάλληλοι γραφείου  


Το σεμινάριο προετοιμάζει τον μαθητή ακριβώς επάνω σε αυτά που ζητάνε οι εταιρίες από υπαλλήλους που πρωτοδιορίζονται χωρίς να χάνει χρόνο σε περιττά πράγματα για αυτού του τύπου τις θέσεις εργασίας.


Το μάθημα βασίζεται στην μεθοδολογία Blended Webinar. Αυτό σημαίνει ότι ο μαθητής παρακολουθεί το ζωντανό μάθημα και συμμετέχει στα εργαστήρια τόσο από τις εγκαταστάσεις της σχολής αλλά και από δικό του χώρο σε περίπτωση δυσκολίας πρόσβασης στην Datalabs. Επίσης οι μαθητές έχουν την δυνατότητα επαναλήψεων μέσω της συμπληρωματικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας αλλά και αναπλήρωσης πιθανών χαμένων ζωντανών μαθημάτων. Τέλος έχουνε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό υλικό αλλά και στα εργαστήρια ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.


Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι μαθητές παραλαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης αναγνωρισμένο από το υπουργείο παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ. Επιπλέον είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις πιστοποίησης του τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου η Datalabs εγγυάται την επιτυχία σε αυτές.


Όλα τα παραπάνω το καθιστούν το σεμινάριο Μηχανογραφημένης Λογιστικής και ERP το πιο ολοκληρωμένο entry level σεμινάριο στην αγορά σήμερα. 


Κόστος προγράμματος: 470€
Φοιτητές και άνεργοι έχουν έκπτωση 10% στην αρχική τιμή του προγράμματος.
Αναζητείστε τις early bird προσφορές για εγγραφή με προνομιακές εκπτώσεις έως και 40%

Ρωτήστε μας για το σεμινάριο

Συναινώ στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με την ερώτησή μου, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό). (Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)