Voucher τηλεκατάρτισης για επιστήμονες

Voucher 600€ για επιστήμονες

(Συν επιπλέον παροχή από το KΔΒΜ Datalabs)

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα στήριξης επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών, πληττόμενων από τον covid-19. ( ακολουθεί αναλυτική περιγραφή της δράσης)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μια εκ των 2 διαδικασιών (Α και Β) για να συμμετάσχουν στη δράση.
Διαδικασία Α (Λήγει 22/4)

Η Διαδικασία Α ολοκληρώνεται σήμερα (22/04) στις 23:59.
Για να διασφαλίσουμε πως όλοι οι συμμετέχοντες θα εξυπηρετηθούν και θα λάβουν εγκαίρως τους κωδικούς τους, δε δεχόμαστε αιτήσεις Διαδικασίας Α για το υπόλοιπο της ημέρας και σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τη Διαδικασία Β, το αργότερο εως και Παρασκευή 24/04, 1500
Αν έχετε ήδη ΚΑΥΑΣ παρακαλούμε επικοινωνείστε άμεσα μαζί μας (2310222962) μέχρι τις 20.30 σήμερα (22/4) για να σας εξυπηρετήσουμε.

Διαδικασία Β (Ημερομηνίες υποβολής 9/4-25/4)

 1. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει άμεσα αίτηση συμμετοχής εξουσιοδοτώντας απευθείας τον πάροχο κατάρτισης, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και επισυνάπτοντας εκτύπωση (pdf) από το TAXIS με τον ενεργό ΚΑΔ, εκτύπωση (pdf) από e-banking ή βιβλιάριο με το IBAN και το ονοματεπώνυμό του ως δικαιούχο και φωτοτυπία ή φωτογραφία ταυτότητας ή διαβατηρίου
 2. Μετά τις 9/4 λαμβάνει ένα mail από τον πάροχο με τα στοιχεία εισόδου στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης και μπορεί να ξεκινήσει άμεσα την εκπαίδευσή του. Τότε, δικαιούται τη λήψη προκαταβολής εκπαιδευτικού επιδόματος 400€. Τα υπόλοιπα 200€ καταβάλονται όταν ο πάροχος κατάρτισης ενημερώσει το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ότι ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση.

Δείτε εδώ ένα αναλυτικό βίντεο με οδηγίες για τη διαδικασία ΒΕπισυνάψτε τα παρακάτω αρχεία

Δείτε εδώ ένα αναλυτικό βίντεο με οδηγίες για τη διαδικασία μέσω κινητού ή εδώ για οδηγίες συμπλήρωσης από σταθερό υπολογιστή

 1. Εξουσιοδότηση (Κατεβάστε το κείμενο από εδώ (pdf word οδηγίες) , εκτυπώστε ή εναλλακτικά γράψτε το σε χαρτί, συμπληρώστε, φωτογραφείστε το και στείλτε την εικόνα) [ οδηγίες]
 2. Εκτύπωση (pdf) από TAXIS [ οδηγίες]
 3. Εκτύπωση (pdf)/φωτογραφία IBAN [ οδηγίες]
 4. Εκτύπωση/φωτογραφία 1ης όψης ταυτότητας/διαβατηρίου [ οδηγίες]
 5. Εκτύπωση/φωτογραφία 2ης όψης ταυτότητας/διαβατηρίου
 6. Αίτηση (Κατεβάστε το κείμενο από εδώ (word ) συμπληρώστε και στείλτε το αρχείο)
Το ΚΔΒΜ Datalabs συλλέγει τα ανωτέρω δεδομένα για να σας ενημερώνει σχετικά με τη δράση (ή/και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του), τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιήσει σε τρίτους.
να συλλέξει το ΚΔΒΜ Datalabs τα στοιχεία μου για μελλοντική ενημέρωση
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)

Αν δυσκολευτείτε σε οποιοδήποτε σημείο στη διαδικασία, στείλτε μας ένα μήνυμα από τη σελίδα επικοινωνίας μας εδώ με θέμα "Αίτηση για voucher" και θα επικοινωνήσουμε άμεσα για να σας εξυπηρετήσουμε

Λεπτομέρειες Προγράμματος

Η δράση αφορά 188.342 επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες από τους παρακάτω κάτωθι κλάδους, οι οποίοι ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα με κύριο ΚΑΔ, όπως αυτό έχει οριστεί από το Υπουργείο Οικονομικών:

 • δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές
 • μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων
 • οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως
 • εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων
 • ιατροί όλων των ειδικοτήτων
 • ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου

Δικαιούχος είναι οποιοσδήποτε έχει κάνει έναρξη στην εφορία με επιχειρηματική δραστηριότητα. ΔΕΝ είναι δικαιούχοι άνεργοι, μισθωτοί στον ιδιωτικό ή/και δημόσιο τομέα. Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν όλοι, ανεξαρτήτως εάν έχουν συμμετάσχει σε άλλο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα. Δείτε εδώ αν βάσει ΚΑΔ της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας είστε δικαιούχος.

Διάρκεια προγράμματος

Εκατό (100) ώρες μέσω ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.
Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν τα μαθήματα σε μέρες – ώρες που επιθυμούν.

Εκπαιδευτικό επίδομα

Το επίδομα του ωφελούμενου της δράσης ανέρχεται στο ποσό των 600€ για το σύνολο των 100 διδακτικών ωρών τηλεκατάρτισης και θα καταβληθεί σε δύο δόσεις μέσα στον Απρίλιο. (Η Datalabs παρέχει ένα εκπαιδευτικό voucher* αξίας 100€ – βλ. παρακάτω) Το επίδομα των 600€ είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο.

Αντικείμενο κατάρτισης

Στόχος της κατάρτισης είναι η απόκτηση δεξιοτήτων σε γνωστικά αντικείμενα, σε συνέργεια με επαγγελματικές ειδικότητες, οι οποίες οδηγούν σε πιστοποίηση δεξιοτήτων, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας πρόσκλησης.

Πιστοποίηση

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση). Η συμμετοχή δεν είναι απαραίτητη.

*Επιπλέον παροχή

Κάθε εγγεγραμμένος/η επιστήμονας δικαιούται ένα εκπαιδευτικό voucher αξίας 100€ για χρήση σε οποιοδήποτε σεμινάριο πραγματοποιήσει το ΚΔΒΜ Datalabs εντός του 2020. Ενδεικτικά παραδείγματα: για εγγραφή σε σεμινάριο


*Η επιπλέον παροχή όπως περιγράφεται στο παρόν κείμενο αφορά ιδιωτική πρωτοβουλία του ΚΔΒΜ Datalabs και σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με την προαναφερόμενη δράση: «Ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον covid-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει ΚΑΔ οριζόμενων από το υπουργείο οικονομικών»

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!