facebookpixel

Γιατί Android στη Datalabs

  • Εκπαίδευση από επαγγελματία Android developer
  • Η καλύτερη σχέση κόστους-ωρών διδασκαλίας
  • Junior developer σε μόλις 30 ώρες
  • Μεγάλη έμφαση στην πρακτική εξάσκηση
  • Ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος ανάπτυξης σε Android
  • Ασκήσεις σε κάθε μάθημα

Περιγραφή

Με μερίδιο σχεδόν 72% στις κινητές συσκευές (πηγή: statista.com), είναι μάλλον απαραίτητο πλέον για κάθε εμπορική δραστηριότητα να προσφέρει μια υλοποίηση και για Android συσκευές, είτε αυτή είναι απλά ενημερωτική, είτε παρέχει και λειτουργικότητα.Υπάρχουν πλέον πολλές τεχνολογίες με τις οποίες κάποιος μπορεί να αναπτύξει μια εφαρμογή για Android. Εμείς στην Datalabs, επιλέξαμε την πλέον εδραιωμένη σε κάθε επίπεδο, την Java. Με μια κοινότητα που έχει πολλά χρόνια παρουσία στο χώρο, πλούσιο και προσβάσιμο documentation, η Java είναι μια σίγουρη και αξιόπιστη λύση και είναι φυσικά μια επίσημη γλώσσα ανάπτυξης εφαρμογών Android, σύμφωνα με την Google.
Με τα ίδια κριτήρια επιλέξαμε και το περιβάλλον ανάπτυξης που διδάσκεται στα μαθήματα. Το Android Studio,  είναι το επίσημο περιβάλλον ανάπτυξης σύμφωνα με την Google και είναι αναμφισβήτητα το πιο ολοκληρωμένη εργαλείο ανάπτυξης Android εφαρμογών, τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους προγραμματιστές Android εφαρμογών, όμως η γνώση της γλώσσας Java είναι απαραίτητη για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει τα μαθήματα με επιτυχία. Στην περίπτωση που κάποιος δε γνωρίζει Java, μπορεί να παρακολουθήσει ένα ειδικό 12ώρο σεμινάριο προετοιμασίας με κόστος 90 ευρώ, το οποίο πάντα πραγματοποιείται πριν την έναρξη κάθε Android σεμιναρίου. Μπορείτε να βρείτε τις ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων Java στη σελίδα μας εδώ: datalabs.edu.gr


Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, απογεύματα, Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη, από τις 18.30 έως τις 22.00. Μπορείτε φυσικά να παρακολουθήσετε και εξ' αποστάσεως, ζωντανά στις ώρες των μαθημάτων.


Καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος, αλλά και μετά τη λήξη αυτού, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα αναπλήρωσης, αλλά και επανάληψης των διαλέξεων, ασύγχρονα, μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα της Datalabs, DES. Έτσι μπορούν ανά πάσα στιγμή, να λύσουν όποια απορία παρουσιαστεί, αλλά και να δουν ξανά, στο χρόνο τους, όποιο σημείο επιθυμούν.


Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια εφαρμογή για Android συσκευές, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Έχουν αποκτήσει επίσης την ικανότητα να ανατρέξουν στην κοινότητα του Android και να αφομοιώσουν όποια άλλη δυνατότητα χρειαστεί να υλοποιήσουν, καθώς φυσικά και να δημοσιεύσουν την εφαρμογή στο Google Play, σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει η Google.


Με την ολοκλήρωση του προγράμματος κάθε μαθητής παραλαμβάνει από το ΚΔΒΜ Datalabs πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου. Υπάρχει και η επιλογή συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης για τον τίτλο Android Application Developer από την ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), της οποίας εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο είναι η Datalabs.Περιεχόμενα

Ώρες διδασκαλίας: 30
Έναρξη 24/7
2 θέσεις ακόμη!

Ρωτήστε μας για το σεμινάριο

Συναινώ στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με την ερώτησή μου, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό). (Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)