Τομέας Πληροφορική

Τεχνικός Δικτύων CCNP Enterprise

180 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

.

Απευθύνεται σε:
Άτομα που επιθυμούν να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε επόμενο επίπεδο στον κλάδο των δικτύων υπολογιστών ως σχεδιαστές, αλλά και διαχειριστές επιχειρησιακών δικτύων
Διάρκεια: 210 ώρες. Ειδικές εκπτώσεις σε φοιτητές και ανέργους.

Distance Learning badge

Η πιστοποίηση Cisco Certified Network Professional (CCNP) Enterprise της Cisco είναι η νέα μορφή της διάσημης CCNP πιστοποίησης, που θα ισχύει από τις 24 Φεβρουαρίου του 2020. Διαβάστε περισσότερα για τη νέα μορφή της πιστοποίησης CCNP Enterprise στη σελίδα της Cisco εδώ

 

Κατά την διάρκεια του προγράμματος γίνονται εκτεταμένες εργαστηριακές ασκήσεις (Labs), τόσο σε πραγματικό Cisco εξοπλισμό όσο και στον εξομοιωτή της Cisco, το Packet Tracer. Οι καταρτιζόμενοι εφοδιάζονται με πλούσιο πρόσθετο υλικό (Tutorials, e-books, εξειδικευμένο λογισμικό).

 

CCNP Enterprise processCCNP Enterprise
Τα νέα τμήματα CCNP θα εκπαιδεύουν τους σπουδαστές στη νέα έκδοση της πιστοποίησης, η οποία τίθεται σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2019 και αποτελείται από 2 εξετάσεις.
 

 

  1. Την βασική εξέταση (core exam), που αξιολογεί γνώσεις σε θέματα επιχειρησιακής υποδομής, όπως dual stack (IP4 και IP6) αρχιτεκτονικές, virtualization, ασφάλεια, αυτοματοποίηση και αξιοπιστία δικτύων.

  2. Μια εξέταση εξειδίκευσης σε γνωστικό αντικείμενο της επιλογής σας. Τα διαθέσιμα γνωστικά αντικείμενα είναι τα:

  • Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (ENARSI)

  • Implementing Cisco SD-WAN Solutions (ENSDWI)

  • Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD)

  • Designing Cisco Enterprise Wireless Networks (ENWLSD)

  • Implementing Cisco Enterprise Wireless Networks (ENWLSI)

  • Automating and Programming Cisco Enterprise Solutions (ENAUTO)

 

cisco networking academy logo  

Η εκπόνηση του προγράμματος γίνεται σύμφωνα με το υλικό της Cisco, όπως αυτό παρέχεται σε όλες τις πιστοποιημένες Cisco Networking Academies, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

Academy Locator

Με τη νέα μορφή της CCNP πιστοποίησης, μόνο η γνώση της ύλης του CCNA είναι επιθυμητό. Η πιστοποίηση CCNA δεν είναι πλέον προϋπόθεση! Μπορεί δηλαδή κάποιος να δώσει κατευθείαν τις CCNP πιστοποιήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το πακέτο CCNA+CCNP με πιστοποίηση σε CCNP

Τα παράβολα των εξετάσεων πιστοποίησης δεν περιλαμβάνονται στο κόστος των διδάκτρων. Περιλαμβάνεται όμως η βεβαίωση επιτυχίας στις εξετάσεις, που σημαίνει ότι δεν χρεώνεστε την πρώτη σας επανεξέταση σε περίπτωση που κοπείτε! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εισηγητής
Δεληγιαννίδης Λάζαρος

Μαθηματικός
Cisco Certified Instructor
Υπεύθυνος ακαδημαϊκών προγραμμάτων Cisco

Διάρκεια και κόστη:

Διάρκεια προγράμματος: 210 ώρες
Κόστος (σε δόσεις): 2750€
Εφάπαξ αποπληρωμή (στην έναρξη του προγράμματος): 2400€
 
 

Δείτε τα web offers μας στην κορυφή της σελίδας ή στο τέλος αυτής (ανάλογα με τη συσκευή σας) για τις καλύτερες προσφορές!

 στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Τεχνικός Δικτύων CCNP Enterprise Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter