Γιατί Πληροφορική στην Datalabs

  • Πιστοποίηση από τον πιο αξιόπιστο φορέα παγκοσμίως. Την Microsoft!
  • Αποκτάς 2 πιστοποιητικά. Ένα για τον δημόσιο και ένα για τον ιδιωτικό τομέα
  • Μαθήματα και εξετάσεις δια ζώσης ή εξ' αποστάσεως
  • Μάθημα στον χρόνο που βολεύει τον σπουδαστή
  • Υπερταχύρρυθμη στοχευμένη κατάρτιση λίγων ωρών σε περίπτωση προκήρυξης
  • Εγγύηση αποτελέσματος

Περιγραφή

Προκήρυξη 13Κ/2021: Αποκτήστε σε μια μέρα τις 3 ενότητες που θέλει ο ΑΣΕΠ, με στοχευμένη θεματολογία! Άμεση έκδοση πιστοποιητικού. Εξετάσεις: 21/01, 28/01 και 04/02. Καλέστε μας στο 2310222962 για πληροφορίες.Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για φοιτητές και ανέργους που πρέπει να έχουν τις απολύτως απαραίτητες γνώσεις για να μπορέσουν να ενταχθούν σε οποιαδήποτε σύγχρονη εταιρία. Επίσης, η πιστοποίηση τύπου ECDL στην οποία οδηγεί, θεωρείται απαραίτητο προσόν για πρόσληψη στο δημόσιο τομέα. Το γεγονός ότι δίνεται η δυνατότητα

α) της απόλυτης επιλογής ωραρίου παρακολούθησης από τον σπουδαστή,
β) της παρακολούθησης των μαθημάτων είτε από τις εγκαταστάσεις της Datalabs είτε εξ' αποστάσεως και
γ) μέρος των εξετάσεων να γίνεται απομακρυσμένα

κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα την καλύτερη επιλογή για όποιον έχει βεβαρυμμένο ωράριο και περιορισμένο χρόνο. Η 100% επιδότηση σε δίδακτρα και 25% επιδότηση σε εξέταστρα το κάνει και από τα πιο οικονομικά πακέτα της αγοράς.


Επιλέξτε τώρα το πρόγραμμα που σας ταιριάζει (Promo 3, Promo 6) βάσει των αναγκών σας. Και στις 2 επιλογές παρέχεται:

  • Η απόκτηση πιστοποίησης Microsoft Office Specialist, της μοναδικής με καθολική αναγνώριση σε Ελλάδα και εξωτερικό

  • Παροχή του Office365 για πρακτική εξάσκηση

  • Εγγύηση αποτελέσματος (δε χρεώνεστε επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας)


Τα πιστοποιητικά που θα λάβετε γίνονται αποδεκτά σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ καθώς και για οποιαδήποτε άλλη χρήση (μεταπτυχιακά, μετατάξεις κοκ) σε Ελλάδα & εξωτερικό και δε χρειάζεται ανανέωση (ισχύουν δια βίου).

Τα βασικά προγράμματα είναι δύο: Το Promo 3 και το Promo 6

Τόσο στο Promo 3 που περιέχει τις στις 3 ενότητες που χρειάζεται ο ΑΣΕΠ (Word, Excel, Internet/Outlook) όσο και στο Promo 6 που είναι το πλήρες πιστοποιητικό των 6 ενοτήτων η εκπαίδευση και η πιστοποίηση γίνεται με παρακολούθηση μαθημάτων εντός του κέντρου μας σε μέρες / ώρες που σας βολεύουν, Δευτέρα  - Παρασκευή 11:00 - 21:00 ή εξ αποστάσεως όποτε εσείς επιθυμείτε. Συνολικό κόστος εξετάσεων: 190€ για το Promo 3 και 250€ για το Promo 6. Τα μαθήματα και η προετοιμασία για τις εξετάσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.


Για αναλυτική ενημέρωση και προϋποθέσεις παρακαλώ καλέστε μας στο 2310222962


FAQs - Κοινές ερωτήσεις:

Πόσο χρόνο θα μου πάρει να ολοκληρώσω τα μαθήματα;

Αυτό εξαρτάται από το επίπεδο γνώσεων και το ρυθμό παρακολούθησης του καθενός. Για έναν μέσο χρήστη υπολογίζεται πως χρειάζονται 25-35 ώρες για το Promo 3 και 50-60 ώρες για το Promo 6.

Γιατί να επιλέξω την πιστοποίηση της Microsoft, την MOS;

Στην ελληνική αγορά υπάρχουν και άλλοι φορείς πιστοποίησης (πχ ECDL, ACTA, Vellum, Unicert, GlobalCert, KeyCert, iSkills κοκ). H MOS παρέχεται από την ίδια τη Microsoft (δηλαδή την εταιρία που έχει δημιουργήσει το Word, Excel κοκ) και είναι η μοναδική που ακολουθεί διεθνή πρότυπα τα οποία φυσικά γίνονται αποδεκτά και στην Ελλάδα.   

Έχει βγει προκήρυξη! Χρειάζομαι κάτι άμεσα!

Παρέχουμε ταχύρρυθμη κατάρτιση ελάχιστων ωρών με στοχευμένη θεματολογία εξετάσεων. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Περιεχόμενα

Ώρες διδασκαλίας: Από 5 μέχρι 60 ώρες

Ρωτήστε μας για το σεμινάριο

Συναινώ στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με την ερώτησή μου, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό). (Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)