Γιατί Πληροφορική στην Datalabs

 • Πιστοποίηση από τον πιο αξιόπιστο φορέα παγκοσμίως. Την Microsoft!
 • Αποκτάς 2 πιστοποιητικά. Ένα για τον δημόσιο και ένα για τον ιδιωτικό τομέα
 • Μαθήματα και εξετάσεις δια ζώσης ή εξ' αποστάσεως
 • Μάθημα στον χρόνο που βολεύει τον σπουδαστή
 • Υπερταχύρρυθμη στοχευμένη κατάρτιση λίγων ωρών σε περίπτωση προκήρυξης
 • Εγγύηση αποτελέσματος

Περιγραφή


Πρόγραμμα: 1-Day ΑΣΕΠ

Παρέχουμε ταχύρρυθμη κατάρτιση ελάχιστων ωρών με στοχευμένη θεματολογία εξετάσεων. Αποκτήστε πιστοποίηση πληροφορικές εύκολα και γρήγορα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας. Το 1-Day ΑΣΕΠ μπορεί να ολοκληρωθεί, όπως αναγράφεται και στον τίτλο του, σε μόλις μια μέρα καθότι απαιτούνται 5-10 ώρες προετοιμασίας.


Πρόγραμμα: Microsoft Office Specialist (Promo 3 & Promo 6)

Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για φοιτητές και ανέργους που πρέπει να έχουν τις απολύτως απαραίτητες γνώσεις για να μπορέσουν να ενταχθούν σε οποιαδήποτε σύγχρονη εταιρία. Η πιστοποίηση στην οποία οδηγεί, θεωρείται απαραίτητο προσόν για πρόσληψη στο δημόσιο τομέα. Το γεγονός ότι δίνεται η δυνατότητα:


α) της απόλυτης επιλογής ωραρίου παρακολούθησης από τον σπουδαστή,
β) της παρακολούθησης των μαθημάτων είτε από τις εγκαταστάσεις της Datalabs είτε εξ' αποστάσεως και
γ) μέρος των εξετάσεων να γίνεται απομακρυσμένα


κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα την καλύτερη επιλογή για όποιον έχει βεβαρυμένο ωράριο και περιορισμένο χρόνο. Επιλέξτε τώρα το πρόγραμμα που σας ταιριάζει (Promo 3, Promo 6) βάσει των αναγκών σας. Και στις 2 επιλογές παρέχεται:


 • Η απόκτηση πιστοποίησης Microsoft Office Specialist, της μοναδικής με καθολική αναγνώριση σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

 • Παροχή του Office365 για πρακτική εξάσκηση.

 • Εγγύηση αποτελέσματος (δε χρεώνεστε επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας).

  • Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό (μαθήματα - ασκήσεις) και μετά το πέρας της πιστοποίησης.


  Με την εγγραφή στο Promo6, παρέχονται δωρεάν τα μαθήματα σύνταξης βιογραφικού

  "Το βιογραφικό που θα κερδίσει τη συνέντευξη" μέσω της συνεργασίας μας με τη LeadCompass (για περιορισμένο αριθμό εγγραφών - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)


  Τα πιστοποιητικά που θα λάβετε γίνονται αποδεκτά σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ καθώς και για οποιαδήποτε άλλη χρήση (μεταπτυχιακά, μετατάξεις κοκ) σε Ελλάδα & εξωτερικό και δε χρειάζονται ανανέωση (ισχύουν δια βίου).


  Το Promo 3 περιέχει τις 3 ενότητες που χρειάζεται ο ΑΣΕΠ (Word, Excel, Internet/Outlook) ενώ το  Promo 6 είναι το πλήρες πιστοποιητικό των 6 ενοτήτων. Η εκπαίδευση γίνεται με παρακολούθηση μαθημάτων εντός της σχολής σε μέρες / ώρες που σας βολεύουν, Δευτέρα  - Παρασκευή 11:00 - 21:00 ή εξ αποστάσεως όποτε εσείς επιθυμείτε. Συνολικό κόστος: 190€ για το Promo 3 και 250€ για το Promo 6. (περιλαμβάνει μαθήματα και παράβολα εξετάσεων - δεν υπάρχει άλλη επιπλέον χρέωση)


  ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΟΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ - ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ


  FAQs - Κοινές ερωτήσεις:


  Πόσο χρόνο θα μου πάρει να ολοκληρώσω τα μαθήματα;

  Αυτό εξαρτάται από το επίπεδο γνώσεων και το ρυθμό παρακολούθησης του καθενός. Για έναν μέσο χρήστη υπολογίζεται πως χρειάζονται 25-35 ώρες για το Promo 3 και 50-60 ώρες για το Promo 6. Το 1-Day ΑΣΕΠ μπορεί να ολοκληρωθεί, όπως αναγράφεται και στον τίτλο του, σε μόλις μια μέρα καθότι απαιτούνται 5-10 ώρες προετοιμασίας.


  Γιατί να επιλέξω την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist (MOS);

  Στην ελληνική αγορά υπάρχουν και άλλοι φορείς πιστοποίησης (πχ ECDL, ACTA, Vellum, Unicert, GlobalCert, KeyCert, iSkills κοκ). H MOS παρέχεται από την ίδια τη Microsoft (δηλαδή την εταιρία που έχει δημιουργήσει το Word, Excel κοκ) και είναι η μοναδική που ακολουθεί διεθνή πρότυπα τα οποία φυσικά γίνονται αποδεκτά και στην Ελλάδα. 

  Για αναλυτική ενημέρωση παρακαλώ καλέστε μας στο 2310222962.

  Περιεχόμενα

  Ώρες διδασκαλίας: Από 5 μέχρι 60 ώρες

  Ρωτήστε μας για το σεμινάριο

  Συναινώ στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με την ερώτησή μου, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό). (Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)