Τομέας Πληροφορική

Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

223 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

Απευθύνεται σε:
Άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών, τόσο σε front όσο και σε back end

Distance Learning badge

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει 4 ενότητες:

1η Ενότητα – Wordpress, SEO & web design

wordpress banner

Εδώ οι σπουδαστές μαθαίνουν σχεδιασμό και στη συνέχεια υλοποίηση ενός website. Επίσης διδάσκονται τεχνικές διαχείρισης περιεχομένου καθώς και τεχνικές Search Engine Optimization (SEO).  

Επίσης, διδάσκονται σχεδίαση, υλοποίηση και διαχείριση ενός e-shop μέσω συστήματος διαχείρισης περιεχομένου.

2η Ενότητα – Web standards: HTML5, CSS3, Javascript

web standards

Τα πρώτα βήματα στον διαδικτυακό προγραμματισμό είναι συγκεκριμένα και είναι τα επονομαζόμενα web standards, το τρίπτυχο HTML5, CSS3 και η Javascript.

3η Ενότητα - Βάσεις Δεδομένων

Οι σπουδαστές διδάσκονται θεωρία βάσεων δεδομένων, βασικές αρχές και έννοιες βάσεων όπως κλειδιά, σχέσεις και ακεραιότητα, indexes, αλλά και θεωρίες βελτιστοποίησης όπως κανονικοποίηση και SQL Analyzers. Διδάσκονται προχωρημένες εντολές SQL, όπως Groups, Exists, Any, type conversions, αλλά και stored procedures. Γνωρίζουν εργαλεία βελτιστοποίησης, όπως ο SQL Analyzer της Microsoft

4η Ενότητα – PHP, MySQL

php mysql

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εκμάθηση της πλέον διαδεδομένης γλώσσας ανάπτυξης ιστοσελίδων, την PHP καθώς και το σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων MySQL, απαραίτητα για κάθε διαδικτυακή εφαρμογή.

 

Projects

Με την ολοκλήρωση κάθε μιας από τις 3 ενότητες, οι σπουδαστές αναλαμβάνουν την υλοποίηση ενός project, με στόχο την καλύτερη αφομοίωση της ύλης, αλλά και τη δημιουργία ενός portfolio υλοποιήσεων. Σε κάθε ενότητα πραγματοποιούνται 2 labs, στα οποία οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τα projects τους, με την βοήθεια και καθοδήγηση του καθηγητή.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές διατηρούν πρόσβαση για 4 μήνες τουλάχιστον, σε προσωπικό live site, το οποίο είναι διαθέσιμο για πρακτική εξάσκηση και εφαρμογή των γνώσεών τους

Τα μαθήματα διεξάγονται απογεύματα Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι σπουδαστές λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης σπουδών από την Datalabs. Στα δίδακτρα περιλαμβάνεται επίσης και το κόστος πιστοποίησης για 1 από τις 3 ενότητες του προγράμματος (όχι ΒΔ). Οι πιστοποιήσεις επαγγελματικής κατάρτισης είναι διαθέσιμες από το φορέα πιστοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού ACTA, που είναι Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ώρες και κόστη:

Διάρκεια προγράμματος: 112 ώρες
Κόστος: 890€
Εφάπαξ αποπληρωμή: 790€
Ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές
 

Δείτε τα web offers μας στην κορυφή της σελίδας ή στο τέλος αυτής (ανάλογα με τη συσκευή σας) για τις καλύτερες προσφορές!στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter