facebookpixel
Εσείς έχετε δοκιμάσει τις νέες τάσεις στα ροφήματα καφέ? Διαβάστε εδώ τι μπορεί να σας προσφέρουν πλέον τα πιο ψαγμένα καταστήματα καφέ! Τι θα δοκιμάζατε?
17/11/2021

Νέες τάσεις στον καφέ

Εσείς έχετε δοκιμάσει τις νέες τάσεις στα ροφήματα καφέ? Διαβάστε εδώ τι μπορεί να σας προσφέρουν πλέον τα πιο ψαγμένα καταστήματα καφέ! Τι θα δοκιμάζατε?

Ο κόσμος του καφέ αλλάζει συνεχώς, εξελίσσεται με νέες συσκευές, γεύσεις και ποικιλίες.

Ας δούμε μερικές απο τις νέες τάσεις που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στα μαγαζιά, αν δεν έχουν αρχίσει ήδη!

Dalgona

Η νέα πρόταση που ήρθε από την Κορέα, καφές Dalgona! Στο ελληνικό κοινό θα θυμίσει αρκετά τον Νες, αλλά έχει διαφορές τελικά όπως θα δείτε.


Ξεκινάμε με καφέ, ζάχαρη και λίγο ζεστό νερό και μετά χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα πηχτό μίγμα. Τέλος, ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ποτήρια με ζεστό γάλα και απολαμβάνουμε!


Ήδη υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στο Dalgona, όπως ο Mochaccino, ή ο παγωμένος Dalgona, καθώς και μια ιδιαίτερη ανάμιξη με τσάι Matcha. Δείτε εδώ μερικές από αυτές:


Keto

Ή αλλιώς καφές με…βούτυρο!!
Μια τάση που δε φαίνεται να σταματάει, αλλά αντιθέτως βρίσκει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές, κυρίως στα άτομα που δεν τρώνε πρωινό.


Απλά προσθέστε ένα κουταλάκι βούτυρο στον καφέ σας για να ενισχύσετε τη γεύση του και να αποκτήσετε μια ενεργειακή ώθηση χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.


Η θεωρία λέει ότι το λίπος στο βούτυρο επιβραδύνει το μεταβολισμό, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα η καφεΐνη να απορροφάται με βραδύτερο ρυθμό, παρέχοντας μια ενεργειακή ώθηση μεγαλύτερης τελικά διάρκειας.


Υγιεινός καφές

Σε μια προσπάθεια να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το λίπος που καταναλώνουμε, αναζητούνται λύσεις και στον τομέα του καφέ.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να δείτε εναλλακτικές πηγές καφέ, όπως καφές από μανιτάρια ή από ρίζες…ραδικιού!
Στο ίδιο πλαίσιο, δεν την γλυτώνει ούτε το γάλα. Πολλές γευστικές προτάσεις επιλέγουν φυτικά γάλατα στον καφέ, όπως γάλα από αμύγδαλα, σόγια, καρύδα κα!



Εσείς τι θα δοκιμάζατε?