Το blog μας

Ενημέρωση για θέματα με κατηγορία: Τουρισμός και Εστίαση

Τα μυστικά του τέλειου café, από την Ιταλία

Στην Ιταλία ο espresso ονομάζεται απλώς caffe. Πίνεται από το πρωί έως αργά το βράδυ και ο καλός espresso πίνεται μέσα στα πρώτα 25 δευτερόλεπτα από την παρασκευή του, σε ζεστό φλιτζάνι, συνήθως με αρκετή ζάχαρη. Η crema, ελληνιστί καϊμάκι, είναι απόδειξη πως η μηχανή του espresso δουλεύει στη σωστή θερμοκρασία και πίεση για να προσφέρει άψογο espresso.

Διαβάστε το

Ο ελληνικός τουρισμός ανοίγει δρόμο προς την καινοτομία

Άνοιγμα στην καινοτομία, με στόχο την αναβάθμιση συνολικά του ελληνικού τουριστικού προϊόντος επιχειρεί ο ελληνικός τουρισμός .

Διαβάστε το

Περισσότερα άρθρα...

1 2 3 4

Ακόμα περισσότερα άρθρα